Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب چهارشنبه گذشته، سرانجام لیست ۲۱ نفره خود را برای شرکت در رقابت ششمین دوره شورای شهر تهران اعلام کرد. اعضای شورای ائتلاف مشارکت و نظر مردم را در روند انتخاب اسامی این لیست اثرگذار دانسته و بر شایسته سالاری بر آن تاکید کرده بودند.

اسامی لیست ۲۱ نفره شورای ائتلاف به شرح زیر است:

احمد صادقی پرویز سروری جعفر بندی‌شربیانی جعفر تشکری هاشمی حبیب کاشانی حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری زهرا شمس احسان سوده نجفی سید احمد علوی علی‌اصغر قائمی علیرضا نادعلی شهرستانکی محمد آخوندی مهدی اقراریان مهدی بابایی مهدی پیرهادی مهدی چمران مهدی عباسی میثم مظفر ناصر امانی نرجس سلیمانی نرگس معدنی پور

فارغ از حواشی ریز و درشتی که انتشار برخی نام‌ها در این لیست به دنبال داشت، عدم حضور اسامی آشنایی که پیش از انتشار لیست نهایی گمانه حضورشان قدرت یافته بود مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدهایی که با کارنامه‌ای قابل قبول از فیلترهای هیئت‌ نظارت نیز عبور کرده بودند و تا نشستن بر صندلی شورای شهر پایتخت فاصله‌ای نداشتند.

در روزهایی که کناره گیری در هر عرصه‌ای از رقابت، به تصمیمی حیاتی تبدیل شده است، برخی از چهره‌های آشنایی که در لیست شورا حضور نداشتند، علیرغم آنکه سبد رأی خوبی برایشان متصور بود به نفع ۲۱ نفری که معرفی شدند کناره گیری کرده و این اقدام را که در جهت تقویت جبهه انقلاب صورت گرفته بود رسانه‌ای کردند.

«سعید صدرائیان» فعال رسانه‌ای، جز اولین کسانی بود که انصراف خود را اعلام کرده و گفته بود که برای موفقیت لیست شورای ائتلاف تلاش خواهد کرد.

وی در حساب توییتری خود نوشت: ‏از هیچ کوششی برای موفقیت عزیزانم در لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب کوتاهی نخواهم کرد.

‏صدرائیان تاکید کرد: یکی از بزرگترین سرمایه‌های من دوستی و دوستانم هستند. الان وقت اثبات رفاقت است، نه درگیر رقابت شدن و نه حتی آسیب‌شناسی! وقت عمل به حرف‌هایی است که به اجرا نکردنش توسط دیگران انتقاد داشتیم.

این فعال رسانه‌ای در توئیت دیگری خطاب به کسانی که علت عدم حضورش در لیست شورای ائتلاف را پیگیری کرده بودند، نوشت: «در ۲۴ ساعت گذشته عزیزانی تماس گرفتند یا پیام دادند. روایتی از جلسه جمع بندی داشتند، هر کدام به دلایلی عدم توفیق بنده را بررسی و برخی دلسوزانه خواستند که حرفی بزنم و یا حرکتی انجام دهم. از لطف و حسن نیت شما ممنونم. بر تعهدات خود جدی هستم. هر عملی که جریان انقلابی را تضعیف کند حرام است.»

«سید نورالله موسوی نیا» از دیگر فعالان و نیروهای جبهه انقلاب بود. موسوی علیرغم اینکه به جمع ۸۴ نفره منتخبین شورای ائتلاف راه پیدا کرد و گمانه‌ها برای حضورش در لیست نهایی قوت یافته بود بعد از عدم حضورش در میان ۲۱ نفر، انصراف خود را طی نامه‌ای خطاب به غلامعلی حداد عادل اعلام کرد.

موسوی در این نامه مهم‌ترین رسالت روز را رسالت فعالان سیاسی و اجتماعی دانسته و گفته بود: «این رسالت مهم محقق نمی‌شود، مگر در سایه همدلی، یکپارچگی و انسجام نیروهای جهادی و انقلابی برای پایان دادن به سلطه یک تفکر بر مدیریت شهری کلانشهر تهران.»

«سید محمد رحیم مرتضوی» از جمله نام‌های شناخته شده‌ای بود که به شورای ائتلاف راه پیدا نکرد اما در حرکتی اخلاقی و در راستای هم‌افزایی جبهه انقلاب انصراف خود را اعلام و از رقابت در این دوره کناره گیری کرد.

مرتضوی در حساب شخصی خود در توئیتر نوشت: «با توجه به عدم حضور در لیست نهایی شورای شهر تهران، طبق تعهد اخلاقی که به جریان نیروهای ارزشی و انقلابی داشتم، امروز قبل از چاپ و آگهی اسامی، با حضور در فرمانداری تهران به صورت رسمی انصراف خود را از ادامه کاندیداتوری اعلام کردم.»

وی در ادامه اظهار کرد: «از سایر گروه‌های هم سو که به اینجانب محبت داشتند تشکر می‌کنم. ان‌شاالله شاهد حضور پر شور مردم در انتخابات، رأی غرور انگیز به آیت الله رئیسی و لیست شورای شهر جریان ارزشی و انقلابی باشیم.»

«محمدهادی زاهدی» استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و «مهدی اسلام پناه» کنشگر و فعال سیاسی نیز پس از انتشار لیست نهایی، انصراف از کاندیداتوری را اعلام و بر مشارکت حداکثری و وفاق جریان انقلابی در این کناره گیری تاکید کردند.

زاهدی در نامه‌ای برای اعلام انصراف از حضور در رقابت نوشت: «خداوند را شاکرم که مجالی دست یافت تا به بهانه حضور در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، با جمعی از یاران انقلابی و ظرفیت‌های بالقوه این جریان اصیل بیش از هر زمانی آشنا شوم.

وی اظهار کرد: «حال که خِرد جمعی بر آن قرار گرفت تا جمعی از خوبان، صاحبنظران و یاران انقلابی در لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی قرار گیرند، بر خود فرض می‌دانم از جنابعالی و سایر بزرگواران دیگر که تلاش نمودند زمینه‌ی وحدت را رقم زنند سپاسگزاری نمایم.»

زاهدی تاکید کرد: «خود را سرباز انقلاب و ولایت می دانم و بمنظور اتحاد بیشتر و نمایش همدلی و اجماع در مسیر خدمت به مردم، به نفع جریان انقلابی از کاندیداتوری انصراف می‌دهم.»

«ثاراله شاکری» و «مصطفی بابایی» از دیگر افراد انصراف داده از انتخابات شورای شهر بودند که وحدت و انسجام در میان نیروهای انقلابی را ضروری برشمردند و برای حمایت از لیست ۲۱ نفره شورای ائتلاف اعلام آمادگی کردند.

بابایی در بیانیه خود نوشت: به پیمان‌های خود وفادار باشید زیرا از این پیمان‌ها سوال خواهد شد. ضمن تشکر از زحمات بزرگان شورای ائتلاف به جهت به اجرا گذاشتن فرایند دموکراتیک (برای رسیدن به لیست مورد نظر در شورای شهر تهران) و دوستانی که نهایت تلاش خودشان را کردند که بنده به لیست نهایی راه پیدا کنم، با توجه به تعهد اینجانب در شورای ائتلاف در خصوص التزام عملی نسبت به وحدت نیروهای انقلابی، بدینوسیله انصراف خود را از ادامه کاندیداتوری شورای شهر تهران اعلام می‌دارم.

همچنین «محمدرضا خوش کیش» و «علی بحرینی» از جمله کسانی بودند که با کناره گیری خود، از لیست شورای ائتلاف حمایت کرده و سهمشان را به عنوان نیروهای جوان انقلابی ادا کردند.

بحرینی در این نامه، ضمن اعلام انصراف خود از حضور در رقابت نوشت: «ضمن انتظار از اعضای این فهرست برای پایبندی همیشگی به انجام مسئولیت‌های شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پاسخگویی به مطالبات عمومی، ناشی از اعتماد جامعه به این ائتلاف برای منتخبین آرزوی موفقیت در ارتقای جایگاه شورای اسلامی شهر و تویعه خدمات شهری می‌نمایم.»

گفتنی است نام‌های دیگری از لیست ۸۴ نفره شورای ائتلاف به نفع لیست نهایی ۲۱ نفره انصراف داده و در جهت وحدت نیروهای انقلابی از اسامی نهایی حمایت کردند.

کد خبر 5235638

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 شورای شهر تهران شورای ائتلاف نیروهای انقلاب انتخابات شوراها انتخابات 1400 سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری علیرضا زاکانی سعید جلیلی عبدالناصر همتی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی مناظره انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ریاست جمهوری شورای نگهبان محسن رضایی محسن مهرعلیزاده هیئت دولت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب لیست شورای ائتلاف شورای شهر تهران انصراف خود لیست نهایی کناره گیری عدم حضور ۲۱ نفره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!

دیروز روز عجیبی برای شورای ششم شهر تهران بود. شورایی یکدست اصولگرا که این روز‌ها محل جدال طرفداران زاکانی و قالیباف شده است. ماجرا از راه ندادن جعفر بندی‌شربیانی، عضو شورا توسط شهردار منطقه ۱۷ شروع شد. رضا سیفی که از دستیاری رسانه شهردار تهران به شهرداری منطقه ۱۷ رسید، بعد از قهر اعضای شورا از صحن در واکنش به عدم اطلاع از جزئیات قرارداد زاکانی با چینی‌ها در دفاع از شهردار خود، عضو شورا را به ساختمان شهرداری منطقه راه نداد.

به گزارش سازندگی، این اتفاق جلسه دیروز صحن شورا را تحت تاثیر قرار داد. چمران در ابتدای جلسه، پاسخی واضح به ماجرا نداد، اما در نهایت بعد از نطق تند جعفر بندی‌شربیانی در واکنش به این موضوع، او هم اظهارنظر کرد. شربیانی در نطق خود به زاکانی یادآوری کرد که او نه ناصر امانی و نه هیچ کدام از یاران قالیباف که به او برای شهردار شدنش رای ندادند بلکه او همراه با سوده نجفی و مهدی اقراریان که این روز‌ها مورد غضب شهردار تهران هستند، به زاکانی رای داده است!

او به زاکانی گفت که خود را با عملکرد درخشان ۱۲ ساله قالیباف در شهرداری تهران آن هم با عملکرد نزدیک به صفرش مقایسه نکند. او گفت: رضا سیفی که عکاس شلوار گلی شهردار تهران بوده در جایگاهی نیست که شهردار یک منطقه شود. بعد از آن نماینده شهرداری نطق شربیانی را نطق سیاسی دانست و خواست که جواب شورا را بدهد، اما اقراریان، یکی از منتقدان زاکانی خطاب به او گفت که به جای تو باید رئیست (زاکانی) پاسخگوی ما باشد.

درخواستی که سبب واکنش تند پرویز سروری، نایب‌رئیس شورا و یار غار زاکانی شد. او خطاب به اقراریان چندین بار گفت: «بشین سر جایت»، واکنشی که یادآوری پدرخواندگی سروری آن هم در ماجرای ورود برخی از اعضای شورا به لیست شورای ششم بود. اقراریان، اما با لحن آرام گفت که «آقای سروری من سر جایم نشسته‌ام». در نهایت این مهدی چمران بود که ماجرا را ختم به خیر کرد.

او که جملاتش را با گریه شروع کرد علاوه بر اشاره به بی‌تجربگی رضا سیفی برای تصدی شهرداری منطقه ۱۷ به اعضای شورا توصیه کرد که به سمت دودستگی نروند، زیرا خود او و هم‌تیمی‌هایش با همین دودستگی در شورای اول به قدرت در شورای دوم رسیده‌اند و در نهایت ماجرا با دعوت بغض‌آلود چمران به اتحاد به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • بغض وحدت ساز
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد